Revisie

                                         

Bij het reviseren wordt de transmissie volledig gedemonteerd en grondig gereinigd. Na inspectie van alle onderdelen, worden de onderdelen vervangen die daar aan toe zijn. Als het nodig is worden er modificaties en/of upgrades toegepast. Na de revisie kan de transmissie weer voor lange tijd zonder problemen functioneren.


De revisie van een automatische transmissie vergt de nodige specifieke vakkennis  en inzicht. Wij beschikken over geavanceerde apparatuur voor het testen van hydraulische systemen en het spoelen van olieleidingen  en koelers.Op een gereviseerde automatische transmissie wordt 1 jaar garantie gegeven.

 

Bij een transmissie revisie wordt de kapotte transmissie volledig uit elkaar gehaald  en gereinigd. De transmissie wordt inwendig beoordeeld op schade. De onderdelen   van de transmissie welke aan slijtage onderhevig zijn zoals frictieplaten, seals, pakkingen, keerringen en lagers worden vervangen. Nadat deze nieuwe delen zijn gemonteerd wordt de transmissie getest om er zeker   van te zijn dat deze weer 100% zal functioneren. Op een gereviseerde versnellingsbak geeft TransM een garantie van 12 maanden.